Ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Wist je dat Laboratoires de Biarritz een heel aantal ambassadeurs heeft?! Veel sporters, maar ook anderen zoals tattoo artists zijn fan.
Wat vinden wij het keer op keer geweldig als iemand aanvraagt om ambassadeur te worden. Het is toch een soort verbindendheid, hier is veel vertrouwen voor nodig.

Partners

Zo kunnen wij met trots zeggen dat Justine Dupont een van onze ambassadeurs is. Ze is multi wereld kampioen in surfen. Ook Sélune staat met overtuiging achter Laboratoires de Biarritz. Ze is al 7 jaar tattoo artist in Parijs, maar hoe stads ze ook is, ze heeft gevoel voor natuur en water. Dit zie je ook veel in haar tattoos terug. Het is belangrijk voor haar dat producten niet alleen genezing bevorderen, ook dat ze goed zijn voor milieu en oceaan. Dit zijn nota bene 2 elementen wat haar ontzettend inspireren. Met deze dames zijn er nog een heel aantal ambassadeurs (o.a. Sophie Trem, Pierre-Olivier Coutant en Alexander Levy) fan van Laboratoires de Biarritz. Over het algemeen vind ieder dat het een eerlijk merk is met oog voor mens, milieu, dier & oceaan.

Support

In onze ogen is het belangrijk om aan een aantal stichtingen te doneren zodat zij kunnen helpen de wereld een stukje mooier te maken. We zetten er een aantal op een rijtje:

  • We doneren 1% van de omzet uit de Babycare producten voor het beschermen van de omgeving. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt om gewonde en zieke schildpadden op te vangen om ze te verzorgen en vervolgens terug in de natuur te laten.
  • La Fondation de la Mer (The Sea Foundation) beschermt koraal, zeewier, mangroves. Ze sponsoren wetenschappelijke onderzoeken naar de oorzaak van het verdwijnen van koraal en kijken wat mogelijk is ter bescherming.
  • De Wings of the Ocean is een organisatie wat zich inzet om stranden en de kust schoon te houden. In de afgelopen 3 jaren hebben ze meer dan 75 ton vuilnis opgeruimd.

Samen sterker

Als we ons allemaal samen bundelen, kunnen we elkaar bijstaan en versterken. Deze stichtingen houden niet alleen de oceaan schoon, maar ook de kust. Gelukkig zien we dat er steeds meer mensen opruimen en meehelpen. Als we dit allemaal doen, zou er al meer dan de helft minder vervuiling moeten zijn.

Sluit je aan bij Laboratoires de Biarritz

Voel je een match en wil je ambassadeur worden van Laboratoires de Biarritz? Heb je een stichting en wil je graag samenwerken? Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *