Ambassadeurs / partners Laboratoires de Biarritz

Onze ambassadeurs

Wist je dat Laboratoires de Biarritz een diverse groep partners heeft, waaronder sporters en tattoo artists? We zijn altijd enthousiast als iemand interesse toont om ambassadeur te worden, omdat het een verbindende factor is en vertrouwen vereist.

Partners

We zijn trots om Justine Dupont te verwelkomen als een van onze ambassadeurs, een multi-wereldkampioen in surfen. Ook Sélune, een Parijse tattoo artist met een passie voor natuur en water, ondersteunt Laboratoires de Biarritz al 7 jaar. Andere ambassadeurs, zoals Sophie Trem, Pierre-Olivier Coutant en Alexander Levy, zijn eveneens fans van ons merk. Over het algemeen wordt Laboratoires de Biarritz beschouwd als een eerlijk merk met aandacht voor mens, milieu, dieren en oceanen.

Support

Wij geloven in het ondersteunen van stichtingen die zich inzetten voor het verbeteren van de wereld. We doneren 1% van de omzet uit onze Babycare producten om het milieu te beschermen. Dit wordt onder andere gebruikt voor het opvangen en verzorgen van gewonde schildpadden. We steunen ook La Fondation de la Mer, die zich inzet voor het behoud van koraal, zeewier en mangroves, evenals Wings of the Ocean, een organisatie die stranden schoonhoudt en al meer dan 75 ton afval heeft opgeruimd in de afgelopen 3 jaar.

Samen sterker

Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we een verschil maken. Deze stichtingen dragen niet alleen bij aan het schoonhouden van de oceaan, maar ook aan de kustgebieden. Gelukkig zien we een groeiende betrokkenheid van mensen die opruimen en meehelpen, wat kan leiden tot aanzienlijk minder vervuiling.

Sluit je aan bij Laboratoires de Biarritz

Voel je een match en wil je ambassadeur worden van Laboratoires de Biarritz? Heb je een stichting en wil je graag samenwerken? Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *