Getinte Gezichtszonnebrand Beige SPF30

De award-winnende getinte gezichtszonnebrand van Laboratoires de Biarritz

Ontdek de bekroonde getinte gezichtszonnebrand van Laboratoires de Biarritz De getinte gezichtszonnebrand beige SPF30 heeft recentelijk de prestigieuze eerste prijs gewonnen in de ‘Organic Cosmetics’-categorie van de Grand Prix Marie France. Dit vooraanstaande evenement, georganiseerd door het gerenommeerde tijdschrift Marie France, heeft onze gezichtszonnebrand grondig getest en beoordeeld, en wij zijn verheugd met deze erkenning.

Waarom kiezen voor de getinte gezichtszonnebrandcrème?

Onze getinte gezichtszonnebrand SPF30 is niet alleen een bestseller, maar ook een essentieel product voor een effectieve zonbescherming met een prachtige zomerse teint. Met beschikbare tinten zoals ivoor, beige, goud en amber, bieden wij voor ieder wat wils. Deze dagelijkse zonnebrand kan perfect worden gecombineerd met onze Hydra Protect+ face cream voor een optimale hydratatie en bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering, dankzij het krachtige extract van Alga Gorria.

Gecertificeerd door COSMOS

Onze producten zijn trots gecertificeerd door COSMOS, wat garandeert dat ze ruimschoots voldoen aan de vereiste percentages natuurlijke ingrediënten. Bij Laboratoires de Biarritz gaan we verder dan de norm, en onze bekroonde getinte gezichtszonnebrand is daar een uitstekend voorbeeld van. Kies voor kwaliteit en bescherming met Laboratoires de Biarritz.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *