Levering

Wij streven ernaar om een bestelling op dezelfde dag nog te verzenden. Dat wil zeggen dat de gemiddelde bestelling in Nederland dan binnen 2 werkdagen geleverd zal worden. Wij verwerken bestellingen van maandag t/m vrijdag en versturen ze met zorg. We maken gebruik van koeriersdiensten als GLS, DPD of DHL. De koeriers bezorgen op werkdagen.

Zodra uw bestelling is verzonden, zult u een Track & Trace ontvangen per mail. Mocht u het bezorgmoment willen veranderen of dergelijke, neem dan contact op met de desbetreffende koeriersdienst.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verzendkosten

 

LAND

VERZENDKOSTEN

LEVERTIJD

 

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Denemarken

 

 

€ 6,95
(Gratis verzending vanaf €60)

 

2-4 dagen

 

Ierland, Zweden, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Finland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije

 

€ 9,95

(Gratis verzending vanaf 100)

4-6 dagen