Over House of Natural Beauty

 

Ben Nordemann
Oprichter van House of Natural Beauty

“Ik geloof dat goed voor jezelf, je huid en de wereld om ons heen zorgen samen kunnen gaan. Dat het èn, èn kan zijn, in plaats van of, of. En dat het gebruik van biologische cosmetica de norm kan en moet zijn. Voor vrouwen, mannen, kinderen; jong en oud. 

Maar om daar te komen, is het nodig dat biologische cosmetica bereikbaar is voor iedereen. Dat je het makkelijk kunt vinden en kopen, dat je voldoende keuze hebt in soort en prijs en dat je voldoende kennis hebt over de herkomst, werking en ingrediënten. 

House of Natural Beauty is ontstaan vanuit de ontmoeting met Laboratoires de Biarritz. Een prachtig, excellent Frans merk waarvan de oprichters beiden fervent watersporter en liefhebber van zee en oceaan zijn. Zij wilden hun huid tegen de zon beschermen met respect voor en behoud van oceaan en zeeleven. En zij hebben vervolgens al hun energie gestoken in de ontwikkeling van een innovatief en bewezen werkzaam assortiment zonbescherming en hun aanbod vervolgens uitgebreid naar andere categorieën.

Vanuit de ontmoeting met Laboratoires de Biarritz is het idee gegroeid om de beste biologische cosmeticamerken in de hele wereld samen te brengen in House of Natural Beauty. En om deze merken bereikbaar te maken via zoveel mogelijk relevante kanalen, on- en offline. Zo is House of Natural Beauty ontstaan. Daarnaast willen we als ambassadeur van biologische cosmetica een bijdrage doen aan kennisontwikkeling onder consumenten en professionals. Een ‘thuis’ zijn voor de beste biologische cosmetica – Home to world’s finest Organic Cosmetics.”