baby care

Kies minerale zonnebrand voor je baby


De tere huid van een baby is bijzonder gevoelig, wat vraagt om zachte en effectieve verzorging. Laboratoires de Biarritz begrijpt dit en heeft daarom de ‘Babycare‘ babyverzorgingslijn ontwikkeld, speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen. Deze producten hebben minimalistische formules, waarbij elk ingrediënt een specifieke werking heeft. De Babycare producten bevatten geen toegevoegde parfum, geen alcohol en zijn hypoallergeen.

Baby care

De producten, waaronder reinigingsgel, micellar water, olie- en kalkhoudende zalf, luierzalf en hydraterende crème, zijn verrijkt met bruin zeewier extract. Dit extract helpt irritaties te voorkomen en vermindert jeuk, waardoor de babyhuid schoon blijft en beschermd wordt tegen roodheid.

Voor baby’s vanaf 6 maanden is er hypoallergene zonbescherming beschikbaar. Deze bevat geen toegevoegd parfum. Vanaf 3 jaar is er ook de Family SPF50+ zonnebrand, geschikt voor het hele gezin en verkrijgbaar in een extra grote verpakking. Met deze producten biedt Laboratoires de Biarritz alles wat nodig is om de gevoelige huid van baby’s op milde wijze te verzorgen en te beschermen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *