Alga Natis Blog

Kies minerale zonnebrand voor je baby

De huid van een baby is vaak nog fragiel, hierdoor zijn ze erg gevoelig. Toch wil je dat je baby’s huid goed schoon en fris is. Door het gebruiken van de juiste babyverzorging, zal je merken dat niet je baby er geen last van heeft.

Baby care

Gelukkig heeft Laboratoires de Biarritz een lijn ontwikkeld gericht op baby’s en kindjes. De zogenaamde ‘Alga Natis’ producten hebben minimalistische formules waardoor ieder ingrediënt een specifieke werking heeft. Geen toegevoegde parfum, geen alcohol en hypoallergeen. Door het bruin zeewier extract blijft irritatie uit en wordt jeuk verminderd. De lijn bestaat uit een reinigingsgel, micellair water, olie- en kalkhoudende zalf in 200ml en 500ml, luierzalf en hydraterende crème. Dat is alles wat nodig is om een babyhuid schoon te houden en te beschermen tegen roodheid.

Ook is er zonbescherming voor baby’s vanaf 6 maanden oud. Deze is hypoallergeen en vrij van parfum. Vanaf 3 jaar is de zonnebrand family SPF50+ ook geschikt. Dit is een extra grote verpakking voor het hele gezin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *