zon Sunscreen Laboratoires de Biarritz

De zon schijnt weer

Het naderende zomerseizoen brengt veel buitenshuis activiteiten met zich mee, zoals terrasjes pakken en buiten sporten. Het is essentieel om jezelf te beschermen tegen de zon, niet alleen om huidkanker te voorkomen, maar ook om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Bij het kiezen van zonnebrand heb je de keuze tussen chemische en minerale filters.

Kies je voor chemische of minerale zonnebrand?

Laboratoires de Biarritz biedt natuurlijke zonnebrandproducten, waaronder sprays, lotions en crèmes op basis van minerale filters. Deze minerale filters blokkeren UV-stralen voordat ze de huid bereiken, in tegenstelling tot chemische filters die de huid binnendringen om bescherming te bieden. Voor mensen met een lichte en gevoelige huid zijn de zonnebrandproducten met SPF50 of SPF50+ geschikt, omdat ze geen toegevoegde parfum bevatten en hypoallergeen zijn. Deze producten zijn ook veilig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Laboratoires de Biarritz adviseert minimaal SPF30 te gebruiken om alle UV-stralen tegen te houden.

Verschillende Uv-stralingen

UV-stralen zijn er in verschillende soorten, waaronder UV-A en UV-B. UV-A-stralen hebben effecten op langere termijn en kunnen schade aanrichten aan collageen en andere huidcomponenten. UV-B-stralen veroorzaken direct zichtbare effecten zoals een verbrande huid. Het wordt aanbevolen om de huid geleidelijk aan de zon te laten wennen, met regelmatig gebruik van zonbescherming.

Verzorg de huid ná het zonnen

Na het zonnen is het belangrijk om de huid te verzorgen met aftersun, wat de huid verkoelt en kalmeert. Zelfs als je niet verbrand bent, kan aftersun helpen om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Voor kinderen, die van nature minder melanine aanmaken en daarom minder bescherming hebben tegen de zon, heeft Laboratoires de Biarritz specifieke zonnebrandcrèmes ontwikkeld. Deze zijn hypoallergeen en kunnen al worden gebruikt bij kinderen vanaf 6 maanden. Er is ook een extra grote verpakking geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderen vanaf 3 jaar oud.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *