Make-up remover gezichtsreiniging

Je wil vanaf nu je gezicht goed schoonmaken… En dit is waarom!

We kennen allemaal wel eens van die dagen dat het al laat op de avond is en we stiekem met make-up het bed in willen duiken. Ben jij die persoon die tóch je gezicht nog reinigt? Good for you! Dit helpt namelijk veel onzuiverheden te voorkomen.

Wat is het effect?

Wij weten ook wel dat we denken; die éne keer kan zeker geen kwaad. Dit klopt, het is niet zo dat als je een keer in bed duikt zonder je gezicht schoon te maken dat je hele skincare routine voor niks is geweest. MAAR het is wel zo dat invloeden van buitenaf blijven zitten en ‘schade’ brengen aan je huid.

Denk maar eens aan de keer dat je op de fiets in weer en wind zit. Je huid verlangt naar een beetje liefde erna (en ervoor). Ga je dan zonder het schoonmaken en verzorgen van je huid het bed in, dan raakt je huid een beetje meer uitgeput. Dit resulteert vaak in droge of gevoelige huid.

Waarom zou je je gezicht dat aandoen als je het kan voorkomen door 1 minuut van je tijd te besteden aan je huid?

Nóg makkelijker tegenwoordig

Om het nog makkelijker te maken, heeft Laboratoires de Biarritz sinds kort een reinigingslijn in het assortiment die de huid reinigt en verzorgt terwijl het make-up verwijdert. Ja dit is écht zo, ook waterproof make-up. Deze lijn bevat 3 verschillende texturen reinigingsproducten en een scrub: reinigingsmelk, reinigingsolie en micellar water en een radiance scrub. Zo is er voor ieders behoeften een geschikt product.

100% van de mensen die het hebben getest, vertelde de huid als extra zacht en verzorgd te hebben ervaren. Ook is deze gehele lijn vegan en te gebruiken door zwangere/borst voedende vrouwen. Uiteraard is de Cleansing Care net zoals alle producten COSMOS gecertificeerd en zijn de verpakkingen gerecycled.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *