Make-up remover reinig gezicht

Je wil vanaf nu je gezicht goed schoonmaken… En dit is waarom!


Op die late avonden kennen we allemaal wel de verleiding om met make-up in bed te duiken. Ben jij degene die toch nog even de moeite neemt om je gezicht te reinigen? Goed bezig! Het reinigen van je gezicht helpt namelijk om onzuiverheden te voorkomen.

Wat is het effect van het consistent reinigen van je gezicht?

We begrijpen allemaal dat we wel eens denken: die ene keer kan toch geen kwaad? Dat klopt, een enkele keer zonder je gezicht schoon te maken betekent niet meteen dat je hele huidverzorgingsroutine voor niets is geweest. Maar het betekent wel dat invloeden van buitenaf op je huid achterblijven en mogelijk schade kunnen veroorzaken.

Stel je voor dat je op de fiets zit, blootgesteld aan weer en wind. Na zo’n avontuur heeft je huid behoefte aan wat extra zorg. Als je dan zonder het schoonmaken en verzorgen van je huid naar bed gaat, kan je huid wat meer uitgeput raken. Dit leidt vaak tot een droge of gevoelige huid.

Waarom zou je dat je gezicht aandoen als je het kunt voorkomen door slechts 1 minuut van je tijd te besteden aan je huid?

Nóg makkelijker tegenwoordig

Om het nog eenvoudiger te maken, heeft Laboratoires de Biarritz onlangs een reinigingslijn aan het assortiment toegevoegd die de huid reinigt en verzorgt terwijl het make-up verwijdert, zelfs waterproof make-up. Deze lijn omvat 3 verschillende texturen reinigingsproducten en een scrub: reinigingsmelk, reinigingsolie, micellair water en een radiance scrub. Zo is er voor ieders behoeften een geschikt product.

100% van de mensen die het hebben getest, gaf aan dat de huid extra zacht en verzorgd aanvoelde. Deze volledige lijn is vegan en geschikt voor zwangere/borstvoedende vrouwen. Uiteraard is de Cleansing Care, net zoals alle producten, COSMOS gecertificeerd en zijn de verpakkingen gerecycled.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *