Getinte Gezichtszonnebrand Beige SPF30

De award-winnende getinte gezichtszonnebrand van Laboratoires de Biarritz

De getinte gezichtszonnebrand beige SPF30 heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘Organic Cosmetics’ van de Grand Prix Marie France. Dit event werd een tijd geleden voor de 4e keer georganiseerd door het tijdschrift Marie France, dat al sinds 1944 bestaat.

De jury heeft de gezichtszonnebrand uitgebreid geprobeerd en getest en kwamen tot de volgende conclusie: “we zijn oprecht erg enthousiast over de getinte gezichtszonnebrand. Het product voldoet aan alle criteria en onderliggende waarden van deze award.

Waarom kiezen voor de getinte gezichtszonnebrandcrème?

De getinte gezichtszonnebrand SPF30 is een absolute bestseller! Het is een goede zonbescherming die gelijk een zomerse teint in je gezicht geeft. Er zijn 4 kleuren: ivoor, beige, goud en amber. Zo is er voor iedereen een geschikte tint. Je kan deze dagelijks gebruiken, zo ben je altijd voorbereid. Door het verwerkte extract van Alga Gorria, gaat het tevens vroegtijdige huidveroudering tegen. Voor intensievere verzorging kun je het gerust combineren met een heerlijke dagcrème zoals de Hydra Protect+ face cream.

Gecertificeerd door COSMOS

De producten van Laboratoires de Biarritz zijn gecertificeerd door COSMOS. Dit wil zeggen dat ze aan een minimaal vereiste percentage natuurlijke ingrediënten moeten voldoen. Laboratoires de Biarritz komt daar ruim overheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *