Oceane luxe huidverzorging

Breng het luxe gevoel van de spa naar je badkamer

Ken je dat? Wanneer je naar een wellness gaat en alles je zen maakt. Je ontspant volledig en ruikt heerlijke geuren om je heen. Hoe zou het zijn om dit thuis te ervaren? Ik kan je vertellen dat dat échte luxe is.

Zelf merkte ik dat eigenlijk iedere douchegel een overdreven geur heeft; heel zoet of juist heel bloemig. Niet mijn smaak.. Ik ben van mening dat douchegel zeker een geur mag hebben, maar ik vind het nooit prettig als de geur dan nog de hele dag als een soort bubbel met je meegaat. Je gebruikt vaak al een geurtje als parfum, dus vind ik het too much om nog andere opvallende geurtjes mee te dragen van andere huidverzorgingsproducten.

Océane

Natuurlijke huidverzorging met een geur die bijna niet herkend wordt. De producten zijn net als alle andere van Laboratoires de Biarritz gebaseerd op algen. Dit maakt dat ze zacht zijn voor je huid. Een lijn met een bijzonder gevoel, namelijk het gevoel van een spa. Luxe huidverzorging die betaalbaar is.

Luxe producten

Behalve dat het heerlijk is om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken, is het ook van belang. Je hebt immers maar 1 huid en deze beschermt je tegen veel invloeden van buitenaf. Het bruine zeewier extract zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en zacht wordt. Uiteraard bestaat de Océane lijn uit een body scrub en douchegel, maar er zijn ook nog een aantal producten die je niet overal tegenkomt. Ontdek welke producten het meest geschikt zijn voor jou huidverzorgingsroutine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *