Duro Skincare Blog

Dé huidverzorging voor mannen

Mannen, we’ve got you! We snappen dat jullie af en toe helemaal de weg kwijt raken tussen de huidverzorgingsproducten. Wat is nu wel geschikt voor de mannenhuid en wat niet? Helaas wordt er nog veel huidverzorging gemaakt specifiek voor de vrouw, maar weinig speciaal voor mannen. Daarom hebben wij de fijnste producten voor jullie uitgekozen!

Duro Skincare

Duro Skincare is een gezichtsverzorgingsmerk voor mannen. De producten zijn 100% vegan en natuurlijk. Het is specifiek gericht op de mannenhuid, die over het algemeen wat dikker en ruwer is. Met de juiste combinatie van actieve ingrediënten werken deze intensief op elke huid. Doordat er veel vitamines, mineralen en antioxidanten zitten in deze huidverzorging, zullen ze de huid herstellen, hydrateren én beschermen.

Voor ieder huidtype

De compacte lijn is makkelijk te gebruiken en geeft snel resultaat. Het helpt tegen huidveroudering en zal het collageen in de huid stimuleren. Zelfs voor mannen met een gevoelige huid zijn deze producten geschikt. In Duro Skincare vindt je geen parabenen, siliconen, sulfaten, kunstmatige kleur- en geurstoffen, TEA en DEA.

Ook mannen hebben huidverzorging nodig

‘Breaking the taboo is what we do’ is dan ook de slogan van Duro Skincare. Dit mooie merk laat zien dat de juiste huidverzorging ook voor de stoere man is!

House of Natural Beauty is exclusief distributeur van Duro Skincare in Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *