Self tanning drops Laboratoires de biarritz

Geniet het hele jaar van een zomerse teint!

Geniet het hele jaar door van een natuurlijke teint met de Tanning Drops van Laboratoires de Biarritz. Of je nu je zomerse jurkjes draagt of gewoon het hele jaar door een gezonde gloed wilt behouden, deze druppels bieden dé oplossing. Dus smeer je benen in en ga erop uit!

Eenvoudig en snel een teint

Voeg simpelweg enkele zelfbruinende tanning drops toe aan je gezichts- of bodycrème, en voilà! Je krijgt meteen het effect alsof je een week lang hebt genoten van de zon in het Caribisch gebied. Wie wil dat nu niet? Bepaal zelf hoe gebruind je wilt zijn door 2-3 druppels toe te voegen voor een lichte teint of 4-5 druppels voor een diepere, gebruinde look.

We raden aan om het ’s avonds aan te brengen, zodat het product enkele uren kan inwerken. Op die manier kun je ’s ochtends meteen zien of het resultaat naar wens is of dat je nog wat extra druppels wilt toevoegen. Door de druppels te mengen met je crème, is de kans op strepen of vlekken minimaal. Maak je geen zorgen, je kunt dit gemakkelijk zelf doen. Als je je teint wilt behouden, herhaal de toepassing dan ongeveer elke 4 dagen.

Zelf bruinende lotion

Vind je het nog wat spannend om zelf druppels toe te voegen aan je crème? Kies dan voor de zelfbruinende lotion. Deze bodylotion heeft al een lichte tint en werkt met je eigen pigment. Het is al gemengd in de tube, dus je hoeft het alleen maar aan te brengen. Bovendien is deze lotion zeer hydraterend en heeft het een heerlijke geur van Shea Butter.

Natuurlijke huidverzorging

Deze zelfbruinende producten zijn ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Dankzij hun natuurlijke ingrediënten en hypoallergene formule is de kans op een allergische reactie minimaal. Dus geniet het hele jaar door van een prachtige, natuurlijke teint zonder zorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *