De ALGA MARIS Getinte zonbescherm ing gezicht SPF30 beige heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie “Organic Cosmetics” van de Grand Prix Marie France. Deze grand prix werd onlangs voor de 4e keer georganiseerd door het tijdschrift Marie France dat al sinds 1944 bestaat. De veelzijdige crème die zowel beschermt als een egale en stralende teint geeft, heeft de jury met gemak overtuigd.

De jury heeft de crème uitgebreid geprobeerd, getest en ermee geëxperimenteerd en kwam tot de volgende conclusie: “We zijn oprecht heel enthousiast  over de getinte zonnecrème. Het product voldoet volledig aan alle criteria en de onderliggende waarden van deze award.”

Een gezichtsverzorgingsproduct met het Cosmébio certificaat

De ALGA MARIS getinte zonnecrème SPF30 is ideaal voor gebruik in zowel zomer als winter, in de stad of als je in de natuur op pad gaat. De gezicht crème is perfect geschikt voor alle huidtypes. Het heft een gecertifieerd biologische samenstelling met 99.6% natuurlijke ingrediënten. Verder bevat het anti-UVA en UVB bescherming en een gepatenteerd antioxidant extract van rood zeewier tegen voortijdige veroudering van de huid.

De crème is gecertificeerd door Cosmébio. Biologische Cosmeticamerken met dit keurmerk gaan verder dan het gebruik van de vereiste minimale percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het Cosmébio label staat voor een holistische, ethische visie en aanpak. Groene productieprocessen zonder gebruik van petrochemische stoffen, duidelijke communicatie over herkomst en productie en bescherming van de rechten van mens en dier zijn enkele van de vele criteria die Cosmébio hanteert.”